ΕΙΔΗ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΕΞ. ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΜΑΝΤΕΜΙ
ΚΑΡΕΚΛΕΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΑ
ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΓΛΥΠΤΑ
ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ
ΟΜΠΡΕΛΕΣ
ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣΥΡΤΕΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΛΗΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η εταιρεία ΖΑΜΑR ιδρύθηκε το 1962 από τον ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟ, που είναι και ο πρόεδρος της , ως αντιπροσωπεία και ατομική επιχείρηση. Σταδιακά και με ιδιαίτερη επιτυχία δημιουργήθηκε η ομπρελοποιϊα ΖΑΜΑR η οποία πλέον πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά της ομπρέλας καλύπτοντας επίσης ένα μεγάλο ποσοστό και της ξένης αγοράς.

Μέσα σε λίγα χρόνια από την ίδρυση της ΖΑΜΑR , δημιουργήθηκε επίσης, πάντα με την ίδια επιτυχία, και το εργοστάσιο μπαστουνιών για άνδρες και γυναίκες, που καλύπτει τις μεγαλύτερες αποθήκες ορθοπεδικών ειδών αλλά και τώρα πια τα γούστα συλλεκτών.

Η ΖΑΜΑR έχει πελάτες της, τις μεγαλύτερες αποθήκες χονδρικής της Ελληνικής και ξένης αγοράς και τροφοδοτεί με ανταλλακτικά, σκελετούς και υφάσματα τις περισσότερες βιοτεχνίες ομπρελών.

- ΣΤΟΧΟΣ της ΖΑΜΑR : ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ.
- ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΒΡΟΧΗΣ: Η ΖΑΜΑR παράγει και εισάγει 220 διαφορετικούς τύπους ομπρέλας (ανδρικές, γυναικείες, παιδικές, σπαστές , μακριές, μίνι, έξτρα-μίνι, ξύλινες, ατσάλινες , γκολφ, καροτσιών και υποδοχής). Ο κάθε τύπος ομπρέλας παράγεται σε 30 διαφορετικά χρώματα και σχέδια και συνοδεύεται από ποικιλία λαβών.

Η ΖΑΜΑR ήταν η πρώτη ομπρελοποιϊα που προώθησε στην Ελλάδα την πασίγνωστη πια ομπρέλα τσέπης για άνδρες και γυναίκες, που είναι ασύγκριτη σε σχέδια και χρώματα. Η ομπρέλα τσέπης διατίθεται σε τεράστιες ποσότητες για να ικανοποιείται οποιαδήποτε παραγγελία, γιατί στην ΖΑΜΑR η ομπρέλα δεν στερεύει ποτέ!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ: Η ΖΑΜΑR παράγει περισσότερους από 20 διαφορετικούς τύπους καλοκαιρινών ομπρελών (σιδερένιες, ξύλινες, αλουμινίου) σε όλες τις διαστάσεις και ποιότητες και για όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ: Το καινούριο τμήμα διαφήμισης που προσαρτήθηκε τα τελευταία χρόνια στην ΖΑΜΑR , προτείνει τον ωραιότερο και πιο οικονομικό τρόπο διαφήμισης. Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της ΖΑΜΑR μπορούν να σας τυπώσουν στην λαβή ή και στο ύφασμα το λογότυπο της εταιρείας σας , δίνοντας σας την καλύτερη ευκαιρία να διαφημίσετε την εταιρεία σας οικονομικά, αποτελεσματικά και για πολύ καιρό.

ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η ΖΑΜΑR παράγει 300 διαφορετικούς τύπους μπαστουνιών καλύπτοντας τις περισσότερες ανάγκες των ηλικιωμένων ανδρών και γυναικών προσέχοντας οι τιμές τους να είναι πάντα προσιτές για τους ηλικιωμένους μας. Εισάγει επίσης μπαστούνια αλουμινίου τσέπης , ρυθμιζόμενου ύψους, αλλά και άλλα πολυτελείας σε τιμές απίστευτα χαμηλές και για κάθε γούστο.

ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΗΣ: Μα η ΖΑΜΑR δεν σταματά εδώ . Οι δύο καινούριες θυγατρικές εταιρείες, MAREL και SHALMAR, προμηθεύουν την ελληνική αγορά με έπιπλα εξωτερικού χώρου από μαντέμι κι αλουμίνιο, όπως: παγκάκια, φανοστάτες, σιντριβάνια, τραπέζια, καρέκλες σκηνοθέτη , σαλόνια, μαντεμένιες γλάστρες, μαντεμένιες βρύσες , βάσεις για γλάστρες , μα και μαντεμένια κανόνια (χωρίς βόμβες). Καταφέραμε ν΄ αλλάξουμε έτσι την όψη πολλών πόλεων της πατρίδας μας με έργα τέχνης, γεγονός που μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια και δύναμη να συνεχίσουμε με γοργούς και ανοδικούς ρυθμούς.

Η ΖΑΜΑR διατηρεί τεράστιο απόθεμα ειδών ώστε να μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε εταιρεία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Στους τεράστιους χώρους της στο Νέο Ψυχικό, μπορεί να εκτελέσει οποιαδήποτε παραγγελία επιτυγχάνοντας την γρηγορότερη και πιο ασφαλή αποστολή εμπορευμάτων . Μια επίσκεψη σε μας , θα σας πείσει και σίγουρα θα γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας ΖΑΜΑR.

Copyright (c) 2006 Zamar Group of Companies. All rights researved
Developed and designd by HellasSites